Wednesday, March 19, 2014

Buat Duit Dengan Handphone Anda

0 comments
Assalamualaikum semua..

Lama bebeno Kak Naa tak update blog ni ya..
Dah bersawang abis..
Kalau selalu ni Kak Naa dok share macam mana nak batalkan langganan servis-servis yang dok potong kredit korang semua, kali ni Kak Naa nak share pulak macam mana kita boleh jana side income menggunakan handphone kita. 

Pernah dengar tak pasal ToneExcel? Adik beradik TuneTalk tapi bila kita guna ToneExcel ni, kita boleh dapat macam-macam kelebihan berbanding kita guna telco lain cam Maxis, Celcom atau Digi. 
Ada perlindungan insurans kemalangan, points dia pulak kita boleh tebus tiket kapal terbang, gadjet dan sebagainya. 

Syarat dia mudah ja, kita kena jadi pengguna kad sim ToneExcel terlebih dahulu.

Ha..setakat tu ja..untuk info lebih lanjut sila klik link kat bawah ni ya..


Ada banyak kelebihan bila kita join program ni. 
Sebarang pertanyaan boleh email Kak Naa di alamat ini

zarinahat@gmail.com atau wechat id: CikNaa.